Zarządzanie i Inżynieria Produkcji, Wydział Informatyki, Politechnika Szczecińska
Studenci kierunku: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji - studia stacjonarne i niestacjonarne
Zapraszam na spotkanie Państwowej Komisji Akredytacyjnej ze studentami Wydziału Informatyki w dniu 5 czerwca (wtorek) b.m. o godz. 12.00 w sali 215.
Dziekan WI dr inż. Włodzimierz Ruciński
dowiedziałem się o tym od naszej Prodziekan B. Śmiałkowskiej, "prosiła" o przekazanie tej nowości i jednocześnie "wymaga" obecności na zajeciach w poniedziałek i wtorek jak najliczniejsza grupą studentów.
tyle ogłoszeń parafialnych.. wszelkie skargi i donosy prosze kierować do w/w osoby lub dziekanatu.
Ostatnio edytowany przez batman87 (2007-05-31 12:28:16)
jak to szanowna pr0-dziekan powiedziala, jest to kontrola majaca na celu ustalic czy nasz kierunek (zip) spelnia wszelkie wymogi czegos tam ;p jej decyzja jest nie odwolalna. Jak orzecze, ze jest all good to good ;p a jak stwierdzi ze zle to papa kierunek ;p <tak w skrocie> taka sciema i tyle ;p
ZIP 10
ale to bedzie podczas zajec? czy may siedziec dluzej po zajeciach?
ZIP 10
faktycznie nie zauwazylem ze jest napisane ze na 12 dzieki. "obecnosc na zajeciach obowiazkowa" a na tym spotkaniu ?
Obecność na zajęciach obowiązkowa, bo może się zdarzyć, że komisja będzie chciała zobaczyć jakieś zajęcia. Jak u nas na US była komisja akredytacyjna na spotkaniu z moim kołem naukowym pytali się czy uczelnia nie stwarza nam jakiś problemów w funkcjonowaniu i nic więcej nie chcieli wiedzieć. Myślę, że powód tego spotkania jest podobny.
ZIP 10
i ciekawe co zrobia jak ktos powie ze stwarza problemy
jak by się tego dużo nazbierało to w najgorszym przypadku mogą nie dać akredytacji dla kierunku, ale musiało by się tego nazbierać sporo, a lepiej nie narzekać chyba bo wykładowcy mają dobrą pamięć do twarzy...
ZIP 10
a jesli by nie dali to by nas usuneli ze studiow?
nie usunęli by nas ze studiów tylko by przenieśli na inne wydziały
ale jakby mieli nas przenosić...to ja wolałabym się sama przenieść...do AMW.
Ostatnio edytowany przez celina (2007-06-04 18:43:09)
Admin
to ja ide na budownictwo
ZIP 11
a ja ide do wojska ;d ^^
srry PITP mi uderzyły do głowy.. tam to naprawde jest ciężko dojechać.. ja niby z pętli mam autobus, a i tak jade tam pół dnia..
takie zadupie na zadupiu ;]