Zarządzanie i Inżynieria Produkcji, Wydział Informatyki, Politechnika Szczecińska
Pap napisał:
z pubow moge polecic pub pod 10 na starym miescie
ma piwnice ktora mozna sobie zrezerowawac tam jest sporo miejsca
Byłem, potwierdzam.
ZIP 12
A ja tam jestem za kontrastami
ZIP 11
Jasne, moze dzisiaj na szkoleniu BHP ? będzie miła atmosfera, i lokal też będzie o i conajważniejsze wszyscy się zmieścimy
ZIP 10
a moze jakies miejsce gdzie dodadkowo jest dobry dojazd... Black Pearl jest nawet ok ale lokalizacja nieciekawa. Kontrasty to fajne miejsce, takie kameralne bardziej. Mozna posiedziec z piwkiem, potanczyc a nawet cos przekasić w barze A co do godziny to ja bym byla za wczesnym wieczorem np 19.
ZIP 10
i tak to jest ze kazdy daje swoja propozycje a nie mozemy dojsc do zadnego consensus kazdy mowi tam gdzie chodzi i nic
ZIP 10
no i najlatwiej napisac: no to idziemy tam i koniec i konkretnie (a potem) co wy na to ?
a jeszcze latwiej narzekac
nie no ja tak jak rzucilam pomysl w klubie glosna muza nic nie slychac.jak chcemy wypic piwko i pogadac to stawiam na konty... i kazdy z kazdym pogada a nie loze..po 6 osob kazdy oddzielony i tyle pogadamy
tez stawiam na wtorek;) wszyscy na miejscu beda.dojazd zly nie jest.jak ktos jezdzi 1 , 9, 5 albo 7. tylko godzina i dżi
ZIP 10
to moze jak wtorek to od razu po zajeciach tzn Z-10 konczy cwiczenia ok 18
o.k ja jestem za!!!! i wcale nie narzekam!!!!!!!!! godzina nie za późna? żartuję!!!! wtedy osoby które dojeżdzaja zdążą z nami posiedzieć i pogadać a później wrócą do domu:) popieram!!!
ZIP 12
czyli we wtorek po 18:00 kontrasty. ok będę (Bo jak mogłoby mnie nie być
)
ZIP 12
KONTRASTY:
28.11. wtorek g.20 - STUDENT PARTY. Gra Dj Shuvar
(wstęp wolny)
http://www.kontrasty.szczecin.pl/
Admin
Amor Latino Ja bede na treningu
Milej zabawy
ZIP 10
i znowu nie wszystkim pasuje:P
Admin
Mi nigdy nie pasuje jesli o to chodzi Wiec na mnie nie patrzcie...
ZIP 10
ale i tak we wtorek jakas impreza jak jest jak krzysiek napisal, wiec idziemy wszyscy na impreze czy na impreze integracyjna ?
Ja na te ćwiczenia chodzę akurat z Z-10 to chyba też się przejdę.
Nie na długo, bo następnego dnia mam koło z MikMaka i w ogóle na 8, ale się przejdę