Zarządzanie i Inżynieria Produkcji, Wydział Informatyki, Politechnika Szczecińska
Inna zabawa forumowa, obrakowa. Zabawa banalna, każdy prosi o jakieś konkretne zdjęcie, osoby, przedmiotu, miejsca, cokolwiek a następna osoba wkleja zdjęcie o którym mowa w poprzednim poście i sama prosi o kolejne i tak w kółko
Jako pierwszy poproszę o zdjęcie MusicMana Axisa
ZIP 10
co to za zabawa skoro tych obrazkow nie widac w postach. dupna chociaz linki z nich robcie
Pap napisał:
co to za zabawa skoro tych obrazkow nie widac w postach. dupna
chociaz linki z nich robcie
1. ja wszystko widze to ty masz cos nie tak.
2. trzymaj sie tematu
3. nie spamuj tutaj
4. jak massz jakis problem zwiazany z forum to pm do mnie (na forum) a nie spam.
to na tyle.
i prosze trzymac sie tematu.
ZIP 10
ostatnio chcialem zrobic mu zdjecie komorka ale byla babka faceta rzadko widze
ZIP 10
a moze byc bez ozdobnikow ?
Ostatnio edytowany przez Pap (2006-11-20 19:42:18)
ZIP 11
No to prosze: modny sweterek w romby mgr.Lipczynskiego
Sweter Kanonowicza ma teraz konkurencje
Ja chce sprawozdanie z informy na jutro o tym zwierzatku z sodaplay; tak mi sie nie chce tego pisac !!
A tak na pół powaznie to chcialbym zobaczyc czarna mazde rx-7 bi turbo...
dajcie chociaż popatrzec! Zakochałem sie w tym cacku...
ZIP 11
No ok wygrałeś, zapomniałem powiedziec że III generacji! Mój błąd
A oto skromniutki samochód Ojca Rydzyka Maybach w koncu należy mu sie jezdzic takim na pielgrzymki
interia.pl pisze:
Od kilku dni na ulicach Torunia można spotkać Maybacha - najdroższy seryjnie produkowany samochód świata. Jeździ nim założyciel Radia Maryja, ojciec Tadeusz Rydzyk - informuje "Gazeta Pomorska".
Jeżdżący po Toruniu pojazd posiada wrocławskie numery rejestracyjne. Dziennikarze "GP" usiłowali potwierdzić u źródła te informacje. Niestety, nikt z radia nie chciał z nimi rozmawiać, wręcz odkładano słuchawkę.
Maybach oferowany jest w dwóch wersjach, które różnią się długością. Maybach 57 mierzy 5.73 m, a 62 - 6.17 m. Według "Gazety Pomorskiej" w Toruniu pojawił się ten drugi, droższy model.
Kliknij / INTERIA.PL
Wnętrze pojazdu może być wykonane z dowolnie wybranych materiałów najwyższej jakości - szczególnie z miękkiej skóry, delikatnych dywanów, szlachetnych gatunków drewna. Systemy komunikacyjne, takie jak TV, DVD, CD, telefon i system dźwiękowy Dolby Surround należą do wyposażenia standardowego obu modeli i są umieszczone przy każdym fotelu.
Maybach prosto z nieba
Maybach 62 jest ponadto wyposażony w specjalnie opracowane pojedyncze fotele (które umożliwiają położenie się do wygodnej pozycji) z wysuwaną poduszką na nogi i stopy. Schładzana skrytka i rozsuwany dach mogą zostać zamówione bez dodatkowych opłat.
Pojazd napędzany jest 12-cylindrowym silnikiem o mocy 550 KM.
Maybach 57 w Europie znajduje się w sprzedaży od dwóch lat. Wersja krótsza kosztuje 310 tysięcy, a dłuższa - 360 tysięcy euro. W złotówkach daje to kwoty odpowiednio 1.4 mln i 1.62 mln.
ZIP 11
To ja chce hmm... cos z innej bajki mianowicie nieocenzurowane zdjecie Ms.Garrison z South Park'a, kto znajdzie ten dla mnie wygrywa hahaha
Oto owy wstępny projekt pomnika jurczyka: głowa myśle że powinna być raczej wielka, ale jak zaznaczyłem to wstępny projekt!!! WSZYSTKO PRZED JURCZYKIEM.
JA proszę o zdjęcie latających żygowin po spożyciu oranżady w proszku...
Admin
A to co ja chce to nie mozna tego znalezc ;/
ZIP 10
oto wymiocinki jak widac kolega ma w szklance oranzade
to ja chce wnetrznosci zaby
EDIT:
swoja droga ten maybach ojca jest czarny i nie jest taki drogi
Ostatnio edytowany przez Pap (2006-11-21 00:22:52)
batman87 napisał:
(...)
Proszę o prototyp pomnika mariana (JURczyka) na wałach chrobrego..
miało być na wałach chrobrego.. a nie jakaśmisterna mistyfikacja.. poszukać prosze.. a nie iść na łatwizne..
Admin
Mam tu zdjęcie własnego autorstwa z którego można by było zrobić pomnik...
Orzech_u napisał:
Mam tu zdjęcie własnego autorstwa z którego można by było zrobić pomnik... http://img169.imageshack.us/img169/2082 … ed1se7.jpg
nadal nie zaliczone.. szuajcie a znajdziecie..
Ostatnio edytowany przez batman87 (2006-11-21 11:57:33)
ZIP 10
prosze i jak wczesniej mowilem prosze o wnetrznosci zaby
Admin
Moze być? Ja chce zdjecie najdroższego roweru na świecie
ZIP 10
kurwa!! to bylo trudne wszedzie o nim pisza ale tylko na jednej stronie znalazlem zdjecie roweru
konkretnie zblizenie na element ramy ktory zostal wykonany ze zlota i recznie szlifowanych diamentow jesli dobrze pamietam caly rower poszedl za ponad 100tys USD na aukcji
Ostatnio edytowany przez Pap (2006-11-21 21:32:44)
Pap napisał:
http://img102.imageshack.us/my.php?imag … oneet5.jpg
kurwa!! to bylo trudnewszedzie o nim pisza ale tylko na jednej stronie znalazlem zdjecie roweru
konkretnie zblizenie na element ramy ktory zostal wykonany ze zlota i recznie szlifowanych diamentow jesli dobrze pamietam caly rower poszedl za ponad 100tys USD na aukcji
CO chcesz?